Solcellinstallationer

Såhär går det till steg för steg med att skaffa solceller från SweTak Solceller AB

STEG 1

Gratis konsultation

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi besöker din fastighet för att se om den är lämplig för solceller och för att diskutera dina behov och önskemål.
Vi tittar på ditt elförbrukningsmönster och ger dig en bedömning av hur mycket energi du kan förvänta dig att generera från solceller.

Boka gratis konsultation

STEG 2

Design av solcellssystemet

Efter att ha gjort en bedömning av din fastighet och dina behov designar vi ett solcellssystem som passar just dig.

Vi tar hänsyn till faktorer som din elförbrukning, takets lutning och exponering för solen och annan relevant information för att säkerställa att ditt solcellssystem fungerar optimalt.

Vi ger er nu en kostnadsfri offert där ni som elproducent och slutkund ser tydligt alla kostnader, vilka PV- element och växelriktare som ingår i vårt erbjudande.

Ni får nu en tydligare bild av hur mycket er nya anläggning kan producera.

STEG 3

Installation av solcellerna

När designen är klar och du godkänt offerten via bank id, bokar vi ett besök eller skickar avtal till er via e-mail. Båda parter undertecknar avtalet för att ni som ny elproducent samt kund till Swe Tak Solceller AB tydligt ska kunna se vad som ingår.

När avtal är undertecknade och klara lämnar vi en föranmälan till ert elbolag, hur lång tid det tar innan en föranmälan är godkänd av elnätsägaren varierar lite (oftast ca 1- 2 veckor).

När föranmälan är godkänd och klar beställer vi er nya solcellsanläggning. Vi installerar solcellerna på din fastighet efter samråd med er som kund om passande tid för installationen.

Vi ser till att installationen görs på ett säkert och effektivt sätt, och att alla system är korrekt anslutna till ditt elnät.

STEG 4

Testning och inspektion

 

Vi på Swe Tak Solceller AB är stolta över att leverera en kvalitativ samt säkert monterad anläggning.

 

När installationen är klar genomför vi en omfattande testning och inspektion av ditt nya solcellssystem för att se att det fungerar som det ska och att allt är säkert.

Vi lämnar sedan en färdiganmälan till ert elbolag.

När färdiganmälan är godkänd av elnätsägaren kan ni nu producera, använda samt sälja er egen producerade el från solen.

STEG 5

Underhåll och service
Vi erbjuder även löpande underhåll och service för ditt solcellssystem för att säkerställa att det fungerar optimalt under hela dess livstid.

Vill ni teckna underhållsavtal med oss, hör med säljaren av er anläggning så fixar Swe Tak Solceller AB underhållet av er produktions anläggning.

Sammanfattningsvis är installationen av solceller en flerstegsprocess som inkluderar allt från konsultation och design till installation, testning och underhåll.

Vi på Swetak Solceller AB är dedikerade till att hjälpa våra kunder att få det mest effektiva och pålitliga solcellssystemet möjligt och vi ser fram emot att hjälpa dig att spara pengar på din elförbrukning samtidigt som du bidrar till en renare miljö.

Tillsammans ställer vi om Sverige!

Pristesta ditt tak för solceller från Swe Tak

Funderar du på att skaffa solceller på din fastighet och vill veta vad det kostar?

Ange några uppgifter och kolla in våra paket så återkommer vi så snabbt vi kan!

Att investera i solceller är som att investera i vår planet. Varje panel är ett steg mot att bygga en mer hållbar framtid och en renare värld för kommande generationer.

– Richard Norberg

Grundare av Swetak solceller AB

Nöjda kunder

Miljömedvetna

Energieffektiva

INTRESSERAD AV VÅRA SOLCELLS-LÖSNINGAR?

Kontakta oss idagBesök vår hemsida