Swetak solceller AB söker solcellsmontör och säljare

by | Mar 12, 2023

Vill du arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad?
Swetak solceller AB söker just nu drivna och självgående montörer med B-kort samt säljare för solcellsanläggningar i Stockholm.

Som montör på Swetak solceller AB kommer du att installera och underhålla solcellsanläggningar i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är självgående och har tidigare erfarenhet av arbete på höjder samt B-körkort. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom solenergi, och vara en del av ett företag som verkligen gör skillnad för miljön.

Som säljare på Swetak solceller AB kommer du att vara en del av vårt säljteam och arbeta med att sälja solcellsanläggningar till både privatpersoner och företag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning samt goda kommunikationsförmågor. Du kommer att ha möjlighet att utveckla din försäljningskompetens och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

Vi söker dig som är engagerad och vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid.
Swetak solceller AB erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, goda möjligheter till personlig utveckling och konkurrenskraftiga lönevillkor.

Ansökan skickas till info@swetaksolceller.se , märk din ansökan med “Montör” eller “Säljare” eller använd vårt kontaktformulär nu direkt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skriv till oss på Swetak Solceller AB